Duurzaam en dynamisch Oetingen

In 2050 bent u __ jaar oud:

69


Hoe ziet een ideale dag in Oetingen in 2050 er voor u uit?

Mijn ideale dag in Oetingen in 2050 spendeer ik met mijn man en bestaat uit een heerlijke natuurwandeling in de ochtend, een gezonde lunch in een lokaal restaurant/taverne, lekker luieren op het terras van het lokale cafe in de namiddag, en 's avonds een schitterend concert met klassieke muziek in de lokale concertzaal.


Welke vervoersmiddelen zou u op deze ideale dag willen gebruiken?

In 2050 wil ik me vooral te voet en met de fiets kunnen verplaatsen in Oetingen op een veilige en aangename manier. Als er een goede busverbinding is, dan zou ik daar ook van gebruik willen maken. Indien ik me dan toch met de auto moet verplaatsen, dan zijn parkings noodzakelijk.


Hoe ziet Oetingen eruit op deze ideale dag? Wat ziet u?

Een dorp dat op een duurzame en dynamische manier leeft rond het dorpsplein met o.a. uitgebreide horeca (cafe, restaurant, taverne, sandwichbar, ...), een kleine lokale supermarkt en andere winkels, en een technologie- en cultuurcentrum. Het dorpsplein zelf is een aangename, groene omgeving waar mensen kunnen samenkomen. Het plein is zoveel mogelijk autovrij maar er zijn wel verschillende parkings in de buurt en er is een goede busverbinding met zeer frequente bediening naar andere (deel)gemeenten. Daarnaast zijn er op de hoofdbanen naar het dorpsplein veilige fietswegen en wordt er ook aandacht besteed aan een goede fietsverbinding naar de andere (deel)gemeenten, eventueel gebruik makend van de oude tramroute, indien mogelijk. Tot slot wordt er zorg gedragen voor de schitterende natuur in Oetingen, en zijn er (educatieve) projecten om dit te ondersteunen.


Ik woon in:

Oetingen

19 views0 comments

Recent Posts

See All